CINE FÒRUM

Blog dedicat a analitzar el seté art

THE DEVIL INSIDE (William Brent Bell)

Isabella és una jove que busca la veritat sobre la seva mare, una dona que uns anys enrera va assassinar dos cures i una monja mentre li realitzaven un exorcisme. Disposada a descobrir què hi ha darrere els excorcismes, viatja al Vaticà per conèixer l’escola on es formen els exorcistes i, potser, presenciar-ne un en persona.

Ens trobem davant un film que segueix, per enèsisma vegada, l’estètica del fals documental i tracta, per quinquagèsima vegada, el tema dels exorcismes; com ja va fer fa uns pocs mesos ‘El último exorcismo‘. Això provoca que la pel·lícula no sorprengui en cap moment ni produeixi el terror que ens venen en un primer moment. A més, no acabo d’entendre el concepte que es té sobre els documentals. Un bon documental està ben planejat i plantejat, amb un guió més o menys establert i un seguiment per part de la càmera molt més estable del que se’ns mostra. Tant moviment de càmera ens dóna la sensació que més que un ‘fals documental’ estem davant un fals ‘Callejeros Viajeros en Ciudad el Vaticano’. Per acabar-ho d’adobar, el final és dels pitjors que m’he trobat en una pel·lícula de terror.

Senyors i senyores de Hollywood, deixin de vendre’ns porqueries low cost (la producció ha costat només 700 mil dòlars) i trenquin-se els cascos per aconseguir sorprendre’ns!!! Sembla, però, que això no passarà en breu, perquè està a punt d’arribar la quarta entrega de ‘Paranormal Activity‘. Buf, quina mandra…

16 Agost 2012 - Posted by | terror | , , ,

4 comentaris »

  1. en resum, que potser estem potser davant de la pitjor peli del 2012, no?

    Comentari per Pons | 16 Agost 2012 | Respon

  2. Pel que dius no sembla una bona pel·lícula. Així i tot, aquest gènere no és dels meus preferits i menys si el plantejament, la trama i la resolució són tan dolentes com es pot desprendre del teu comentari.

    De moment passo de la peli, potser si la fessin per la tele…

    Comentari per Tomàs | 20 Agost 2012 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: